Procesbegeleider baggeren en omgeving
Jouw werkzaamheden richten zich op twee aspecten: enerzijds zorgdragen voor een goed en tijdig doorlopen baggerproces en anderzijds op het bereiken van afstemming over de manier van samenwerken met de gemeenten.

Klik hier voor meer informatie over vacature Procesbegeleider baggeren en omgeving bij Hoogheemraadschap van Delfland in Delft
Beleidsadviseur Crisisbeheersing
Deze veelzijdige functie bestaat uit diverse beleidstaken en een rol in de crisisstructuur. Het zwaartepunt van de functie ligt op de beleidstaken Je zorgt voor beleidsontwikkeling en -advisering op het gebied van crisisbeheersing.

Klik hier voor meer informatie over vacature Beleidsadviseur Crisisbeheersing bij Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard in Rotterdam
Projectleider (grond)water internationaal
Aangezien het aantal programma's en projecten waarin wij zijn betrokken toeneemt, zijn wij op zoek naar een projectleider (grond)water met 5 tot 10 jaar werkervaring voor onze internationale projecten. Als projectleider stuur je projectteams aan, onderhoud je contact met opdrachtgevers, bewaak je planning en budgetten en schrijf je voorstellen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Projectleider (grond)water internationaal bij Acacia Water in Gouda
Projectleider civiele- en cultuurtechniek
In deze functie geef je leiding aan complexe multidisciplinaire projecten, waarbij de focus vooral ligt op het watersysteem. Binnen het team projecten werken we aan de bouw van dijken en (boezem)kades, leggen we natuurvriendelijke oevers aan.

Klik hier voor meer informatie over vacature Projectleider civiele- en cultuurtechniek bij Waterschap Hunze en Aa's in Veendam
Beleidsadviseur Afvalwaterketen
Jij bent de adviseur op het gebied van de technologie van onze afvalwaterzuiveringsinstallaties (awzi's). Je adviseert over de te nemen maatregelen bij calamiteiten, grote verstoringen op onze awzi's en bij complexe problemen over de procesvoering.

Klik hier voor meer informatie over vacature Beleidsadviseur Afvalwaterketen bij Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard in Rotterdam
Hoofd van het secretariaat
Het hoofd van het secretariaat is verantwoordelijk voor de leiding van het internationaal samengestelde secretariaat (elf medewerkers), bereidt samen met de medewerkers op tijd de Plenaire Vergaderingen en de vergaderingen van de werkgroepen voor, houdt toezicht op de documentatie en de uitvoering van de genomen besluiten, alsmede op de juiste weergave van de opvattingen van de afzonderlijke delegaties.

Klik hier voor meer informatie over vacature Hoofd van het secretariaat bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Koblenz (Duitsland)
Adviseur Ondergrondse Infra
Als Adviseur Ondergrondse Infra bij Oasen is geen enkele dag hetzelfde. Zo schrijf je de ene dag een memo voor het management team, met daarin bijvoorbeeld jouw advies over het onderhouden, vervangen en uitbreiden van ons distributienetwerk. De volgende dag sta je met je laarzen aan in het veld met één van onze monteurs om de beschikbare gegevens te controleren.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur Ondergrondse Infra bij Oasen Drinkwater in Gouda
Adviseur binnenstedelijke herontwikkeling
Heb je al een paar jaar ervaring met het uitvoeren van bodemonderzoeken en adviezen over bodemsanering? Ben je toe aan een volgende stap, om je kennis en ervaring breder te trekken naar alle uitvoeringsaspecten die meespelen in de binnenstedelijke herontwikkeling en wil je meehelpen aan het klimaatbestendig maken van onze steden en dorpen?

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur binnenstedelijke herontwikkeling bij Wareco Ingenieurs in Amstelveen
Zoek in kandidaten:  

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Een vacatureplaatsing kan al vanaf € 495,-.
Wij plaatsen de vacature voor u op watervacatures.nl en op onze partners sites: h2owaternetwerk.nl, waterbouwsite.nl, infrasite.nl en techniekjobboard.nl
Tevens plaatsen we de vacature als standaard vacature (functietitel, bedrijfsnaam en link naar volledige vacature) 2 weken achtereenvolgend in de wekelijkse nieuwsbrief "Waterstand" van H2O / KNW (Koninklijk Nederlands Waternetwerk).
Uiteraard plaatsen we de vacature door op social media (Twitter en Linkedin) middels diverse kanalen.

Ook kunt u een TopVacature plaatsen. Deze valt extra op omdat deze met beeld/foto meedraait in de slide show bovenaan iedere pagina op Watervacatures.nl. Tevens is een TopVacature zichtbaar op de home pagina van Watervacatures.nl onder de oranje balk met TopVacatures.
In de wekelijkse nieuwsbrief "Waterstand" wordt een TopVacature 2 weken achtereenvolgend gepresenteerd met functietitel, bedrijfsnaam, logo, korte intro vacature en link naar volledige vacature. Topvacatures staan altijd bovenaan in de nieuwsbrief.
Indien u hier gebruik van wilt maken, neem dan even contact met ons op, info@watervacatures.nl

Wilt u meer weten over onze partners?

Meerdere vacatures in 1x aanschaffen of gebruik maken van een vacature jaarslot? Neem dan even contact met ons op voor een offerte op maat met korting, info@watervacatures.nl.

Prijzen zijn Exclusief 21% BTW.


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO