Beleidsmedewerker Waterhuishouding
Als beleidsmedewerker waterhuishouding ondersteun je de werkzaamheden van het team in de volle breedte, technisch inhoudelijk maar ook proces en beleidsmatig. Je draagt bij aan de actualisatie van de strategie wateroverlast en implementatie van de hemelwaterstrategie.

Klik hier voor meer informatie over vacature Beleidsmedewerker Waterhuishouding bij Hoogheemraadschap van Delfland in Delft
Senior Adviseur Zoetwater
Kom jij helpen Nederland natuurlijker te maken en daarmee leefbaar te houden in tijden van klimaatverandering? Zodat we vanaf 2022 gidsland voor de wereld kunnen zijn hoe je in delta’s mét de natuur de grote uitdagingen zoals klimaatverandering tegemoet kunt?

Klik hier voor meer informatie over vacature Senior Adviseur Zoetwater bij Wereld Natuur Fonds in Zeist
Adviseur Stedelijk Water
Als Adviseur Stedelijk Water bij de Stadsingenieurs van de gemeente Utrecht ben je actief betrokken bij projecten in de openbare buiten ruimte en lever je een bijdrage op het gebied van riolering en waterhuishouding.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur Stedelijk Water bij Gemeente Utrecht in Utrecht
KAM-coördinator
Je gaat bijdragen aan de doelstelling van de organisatie middels het beheren, evalueren en actualiseren van het laboratorium kwaliteit-, arbo- en milieusysteem (KAM - systeem) alsmede het ontwikkelen van beleid op dit terrein. Je stuurt de KAM-functionaris aan.

Klik hier voor meer informatie over vacature KAM-coördinator bij Aqualab Zuid in Werkendam
Technicus werktuigbouwkunde
Na de dagstart weet jij wat je op je werkdag gaat doen. Als Technicus Werktuigbouw bij Waternet zorg je voor het begeleiden of uitvoeren van 2e lijns installatie-, onderhoud- en beheerwerkzaamheden op werktuigbouwkundig gebied.

Klik hier voor meer informatie over vacature Technicus werktuigbouwkunde bij Waternet in Amsterdam
Technicus Utiliteiten
Als Technicus Utiliteiten zorg je voor het begeleiden en uitvoeren van installatie-, onderhoud- en beheerwerkzaamheden op elektrotechnisch gebied aan alle installaties op het gebied van klimaat, elektrische installaties, liften, brandmelding, beveiliging, toegangsbeheer.

Klik hier voor meer informatie over vacature Technicus Utiliteiten bij Waternet in Amsterdam
Operator C
Als Operator C ben je mede verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van installaties en processen. Je controleert dit in het veld en kan zelfstandig zaken optimaliseren. Je doet metingen en neemt monsters, analyseert en zorgt voor de administratieve verwerking.

Klik hier voor meer informatie over vacature Operator C bij Waternet in Amsterdam
Medewerker Uitvoering (Storing & Onderhoud)
Als leidingmonteur bij Waternet installeer, onderhoud en beheer je onze leidingen voor afvalwater en drinkwater. Je werkt vooral buiten op locatie. Ook loop je mee in een wachtdienstrooster.

Klik hier voor meer informatie over vacature Medewerker Uitvoering (Storing & Onderhoud) bij Waternet in Amsterdam
Technicus water en riolering / beheer en nieuwbouw
In deze functie heb je zowel te maken met het beheer van de bestaande systemen als het adviseren en uitwerken van systemen in geval van nieuwbouw. Je werkt voornamelijk in projectverband. In dat kader heb je intern contact met alle betrokkenen van zowel je eigen en andere teams en met andere afdelingen. Extern onderhoud je contacten met bouwpartners, andere (semi)overheden, aanvragers, adviseurs, andere partijen in het taakveld en vakgebied.

Klik hier voor meer informatie over vacature Technicus water en riolering / beheer en nieuwbouw bij Gemeente Almere in Almere
Zoek in kandidaten:  

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Een vacatureplaatsing kan al vanaf € 495,-.
Wij plaatsen de vacature voor u op watervacatures.nl en op onze partners sites: h2owaternetwerk.nl, waterbouwsite.nl, infrasite.nl en techniekjobboard.nl
Tevens plaatsen we de vacature als standaard vacature (functietitel, bedrijfsnaam en link naar volledige vacature) 2 weken achtereenvolgend in de wekelijkse nieuwsbrief "Waterstand" van H2O / KNW (Koninklijk Nederlands Waternetwerk).
Uiteraard plaatsen we de vacature door op social media (Twitter en Linkedin) middels diverse kanalen.

Ook kunt u een TopVacature plaatsen. Deze valt extra op omdat deze met beeld/foto meedraait in de slide show bovenaan iedere pagina op Watervacatures.nl. Tevens is een TopVacature zichtbaar op de home pagina van Watervacatures.nl onder de oranje balk met TopVacatures.
In de wekelijkse nieuwsbrief "Waterstand" wordt een TopVacature 2 weken achtereenvolgend gepresenteerd met functietitel, bedrijfsnaam, logo, korte intro vacature en link naar volledige vacature. Topvacatures staan altijd bovenaan in de nieuwsbrief.
Indien u hier gebruik van wilt maken, neem dan even contact met ons op, info@watervacatures.nl

Wilt u meer weten over onze partners?

Meerdere vacatures in 1x aanschaffen of gebruik maken van een vacature jaarslot? Neem dan even contact met ons op voor een offerte op maat met korting, info@watervacatures.nl.

Prijzen zijn Exclusief 21% BTW.


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO