Junior Engineer Civiele Techniek/ Grondwaterbronnen
Intern wordt je door IF inhoudelijk opgeleid tot specialist brontechniek. Met de opgedane kennis help je in teamverband mee om voor onze opdrachtgevers een optimaal werkend WKO systeem te realiseren. De werkzaamheden bestaan zowel uit het ontwerpen van het grondwatersysteem als het controleren van de aannemer tijdens de realisatie hiervan.

Klik hier voor meer informatie over vacature Junior Engineer Civiele Techniek/ Grondwaterbronnen bij IF Technology B.V. in Arnhem
Secretaris-generaal van de Internationale Maascommissie
Onder het gezag van de voorzitter, zorgt de secretaris-generaal voor het goed functioneren van de commissie en haar werkgroepen bij de uitvoering van de taken, die hen zijn opgedragen. Met dat doel leidt hij/zij het secretariaat en is daar verantwoordelijk voor; daarnaast vertegenwoordigt hij/zij de voorzitter van de commissie bij de opdrachten die deze hem/haar toevertrouwt.

Klik hier voor meer informatie over vacature Secretaris-generaal van de Internationale Maascommissie bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Luik
Secretaris-generaal van de Internationale Scheldecommissie
Onder het gezag van de voorzitter zorgt de secretaris-generaal voor het goed functioneren van de commissie en haar werkgroepen bij de uitvoering van de taken, die hen zijn opgedragen. Met dat doel leidt hij/zij het secretariaat en is daar verantwoordelijk voor; daarnaast vertegenwoordigt hij/zij de voorzitter van de commissie bij de opdrachten die deze hem/haar toevertrouwt.

Klik hier voor meer informatie over vacature Secretaris-generaal van de Internationale Scheldecommissie bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Antwerpen
(Geo)Hydroloog Duurzame Energie
Je gaat werken met collega's die expert zijn op het gebied van geohydrologie en gaat een bijdrage leveren in multidisciplinaire projectteams met adviseurs en specialisten op het gebied van civiele techniek, werktuigbouwkunde en energietechniek.

Klik hier voor meer informatie over vacature (Geo)Hydroloog Duurzame Energie bij IF Technology B.V. in Arnhem
Onderzoeker Intelligent leidingnetbeheer
Voor het team Waterinfrastructuur zijn we op zoek naar een onderzoeker/adviseur, met verstand en kennis van zaken op het vlak van leidingnetbeheer en materialen. We verwachten dat deze medewerker bruggen helpt bouwen tussen theorie en praktijk en die ontwikkelde kennis en tools weet toe te passen in de praktijk.

Klik hier voor meer informatie over vacature Onderzoeker Intelligent leidingnetbeheer bij KWR Watercycle Research Institute in Nieuwegein
Adviseur Bronbescherming
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van onderzoeken en het geven van onderbouwde adviezen met betrekking tot een optimale bronbescherming van onze grond- en oppervlaktewaterbronnen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur Bronbescherming bij Evides in Kralingen
Technisch Sales manager Waterbehandeling
Als technisch Sales manager (verkoopadviseur) Waterbehandeling ben je betrokken bij het hele proces van advisering aan tot en met verkoop richting de klant, daartoe behoort ook het uitvoeren van lab- en praktijktesten om het meest geschikte product (waterbehandelingschemicaliën & hulpstoffen) te selecteren voor de opdrachtgever, teneinde de waterzuivering te optimaliseren.

Klik hier voor meer informatie over vacature Technisch Sales manager Waterbehandeling bij Melspring in Den Haag en omstreken
Zoek in kandidaten:  

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Een vacatureplaatsing kan al vanaf € 495,-.
Wij plaatsen de vacature voor u op watervacatures.nl en op onze partners sites: h2owaternetwerk.nl, waterbouwsite.nl, infrasite.nl en techniekjobboard.nl
Tevens plaatsen we de vacature als standaard vacature (functietitel, bedrijfsnaam en link naar volledige vacature) 2 weken achtereenvolgend in de wekelijkse nieuwsbrief "Waterstand" van H2O / KNW (Koninklijk Nederlands Waternetwerk).
Uiteraard plaatsen we de vacature door op social media (Twitter en Linkedin) middels diverse kanalen.

Ook kunt u een TopVacature plaatsen. Deze valt extra op omdat deze met beeld/foto meedraait in de slide show bovenaan iedere pagina op Watervacatures.nl. Tevens is een TopVacature zichtbaar op de home pagina van Watervacatures.nl onder de oranje balk met TopVacatures.
In de wekelijkse nieuwsbrief "Waterstand" wordt een TopVacature 2 weken achtereenvolgend gepresenteerd met functietitel, bedrijfsnaam, logo, korte intro vacature en link naar volledige vacature. Topvacatures staan altijd bovenaan in de nieuwsbrief.
Indien u hier gebruik van wilt maken, neem dan even contact met ons op, info@watervacatures.nl

Wilt u meer weten over onze partners?

Meerdere vacatures in 1x aanschaffen of gebruik maken van een vacature jaarslot? Neem dan even contact met ons op voor een offerte op maat met korting, info@watervacatures.nl.

Prijzen zijn Exclusief 21% BTW.


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO