Watervacatures_RecruitmentMarketeers samenwerking

Watervacatures.nl kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met Recruitment Marketeers.

Een samenwerkingsovereenkomst die je doet “Watertanden”.

Watervacatures.nl kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met Recruitment Marketeers. Door deze unieke partnerschap kunnen we onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen en onze klanten nog beter van dienst zijn. Samen zullen we werkgevers en werkzoekenden nog effectiever met elkaar verbinden. Deze samenwerking belooft nieuwe kansen en mogelijkheden te creëren voor iedereen die betrokken is bij het vinden en invullen van vacatures in de watersector.

Over Watervacatures.nl
Watervacatures.nl is een online platform (vacaturesite) dat zich richt op het samenbrengen van werkgevers en werkzoekenden binnen de Water- en GWW sector. Middels onze eigen websites en diverse kanalen van onze partners bereiken we zowel de actief werkzoekenden, maar ook de latent geïnteresseerden. We richten ons op en bereiken waterprofessionals in de gehele sector zoals drinkwaterbedrijven, water,- en hoogheemraadschappen, rioleringsbedrijven, overheid, gemeenten, provincies, industriële bedrijven, watertechnologiebedrijven, ingenieursbureaus, universiteiten, kennisinstellingen en politiek.
Wij werken samen met: H2O, Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW), InfraJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl, TechniekJobBoard.nl, Aqua Nederland, Nationaal Watertraineeship, Nationaal Bodemtraineeship en Recruitment Marketeers.
Watervacatures.nl heeft samen met haar samenwerkingspartners het grootste bereik in de watersector.

Over Recruitment Marketeers
Recruitment Marketeers zijn dé professionals op het gebied van recruitment marketing en arbeidsmarktcommunicatie. Recruitment Marketeers zorgt ervoor dat kandidaten via de juiste kanalen bereikt worden met content die aanzet tot actie. Tevens werken zij aan jouw werkgeversmerk en conversie-optimalisatie voor de groei van jouw organisatie. Door jarenlange ervaring weten zij wat wel en niet werkt. Omdat Recruitment Marketeers continue op de hoogte is van de nieuwste technologische ontwikkelingen, lopen zij altijd voorop. De geboden oplossingen zijn data gedreven, cross-mediaal en innovatief. Jouw campagne krijgt net dat extra zetje richting de ideale kandidaat!

Watervacatures.nl en Recruitment Marketeers zijn jouw partner in het efficiënt vinden van de juiste kandidaten voor je vacatures!

Meer weten? We helpen je graag verder. Watervacatures.nl: Tamara Bos, info@watervacatures.nl / 06-12065758

Watervacatures.nl