Prijzen en Mogelijkheden

Topvacature € 595,- excl. btwTopvacature_Watervacatures

Wij plaatsen de vacature op watervacatures.nl en op onze partners sites: h2owaternetwerk.nl, en techniekjobboard.nl Een Topvacature valt extra op omdat deze bovenaan de Home pagina op Watervacatures.nl staat. Tevens zijn Topvacatures op iedere vacature pagina zichtbaar in de rechter kolom. Een vacature staan online gedurende de periode dat ze vacant zijn. Indien er geen einddatum is, worden vacatures maximaal 60 dagen online geplaatst.

In de twee wekelijkse nieuwsbrief van H2O / KNW (met uitzondering in de kerst- en zomervakantie, dan verschijnt de nieuwsbrief 1x per week) wordt een Topvacature 2 weken achtereenvolgend gepresenteerd met functietitel, logo, korte functieomschrijving en link naar volledige vacature (zie afbeelding voor de positie van de Topvacatures). Topvacatures staan bovenaan in de nieuwsbrief (maximaal 6 vacatures per nieuwsbrief zodat ze goed opvallen). Na die 2 weken als Topvacature, plaatsen we de vacature als standaardvacature in de nieuwsbrief, net zolang tot de sluitingsdatum van de vacature is. Uiteraard plaatsen we de vacature door op social media via diverse eigen kanalen en op kanalen van partners.

Standaardvacature € 495,- excl. btwStandaardvacature_Watervacatures

Wij plaatsen de vacature op watervacatures.nl en op onze partners sites: h2owaternetwerk.nl, en techniekjobboard.nl
Een vacature staan online gedurende de periode dat ze vacant zijn. Indien er geen einddatum is, worden vacatures maximaal 60 dagen online geplaatst.

Tevens plaatsen we de vacature met functietitel, bedrijfsnaam en link naar de volledige vacature gedurende de reactie termijn in de twee wekelijkse nieuwsbrief van H2O / KNW. (zie afbeelding voor de positie van de Standaardvacatures). Deze nieuwsbrief verschijnt iedere dinsdag en donderdag (met uitzondering in de kerst- en zomervakantie, dan verschijnt de nieuwsbrief 1x per week). Standaard vacatures staan onderin de nieuwsbrief. Uiteraard plaatsen we de vacature door op social media via diverse eigen kanalen en op kanalen van partners.

Prijzen zijn Exclusief 21% BTW.

Een vacature plaatsen? Neem dan even contact met ons op:
Tamara Bos, Tel : 06-12065758, E-mail : info@watervacatures.nl

Meerdere vacatures afnemen (pakket korting)

Indien je meerdere vacatures in 1 keer wil afnemen, bijvoorbeeld als je weet dat je jaarlijks meer vacature plaatsingen hebt, ontvang je extra korting. Wij bieden al pakketjes aan vanaf 3 vacature plaatsingen. Vraag even naar de mogelijkheden, dan maken we een passende offerte.

Vacature aanleveren:

 • In Word formaat;
 • Logo in jpeg;
 • Factuur gegevens (eventueel met orderbonnummer indien daarmee gewerkt wordt);
 • E-mail adres waar de factuur naartoe gemaild kan worden;
 • Graag horen we tevens of het om een Standaard of Topvacature plaatsing gaat.

Een vacature plaatsen wij binnen een aantal uur, uiterlijk binnen 1 werkdag.

Ook voor multiposters

Ook als je als multiposter voor meerdere organisaties werkt, kan je eenvoudig vacatures bij ons plaatsen op naam van je klant. Vraag even naar de mogelijkheden.

Speciale aanbieding februari en maart 2021

Helaas kunnen de Aqua Nederland Vakbeurs en Rioleringsvakdagen vanwege de Corona maatregelen geen doorgang vinden.

Net als voorgaande jaren, willen we, in samenwerking met de beurs, de exposanten de mogelijkheid bieden om vacature(s) met flinke korting onder de aandacht te brengen.
Onderstaande aanbieding is geldig in de maanden februari en maart 2021

Beurs aanbieding vacature plaatsing € 295,- excl. btw
(normale waarde € 495,-)

 • Vacature(s) plaatsen wij op watervacatures.nl en op onze partner sites: h2owaternetwerk.nl en techniekjobboard.nl;
 • Een vacature staat gedurende de periode dat ze vacant zijn online. Indien er geen einddatum is, worden vacatures maximaal 60 dagen online geplaatst;
 • Vacature(s) plaatsen wij als standaardvacature in de twee wekelijkse nieuwsbrief van H2O / KNW. Deze nieuwsbrief verschijnt iedere dinsdag en donderdag;
 • Uiteraard plaatsen we de vacature(s) op social media.
 • Stage / Afstudeer vacatures plaatsen wij kosteloos.

Aanleveren:
Onderstaande gegevens graag mailen naar info@watervacatures.nl:

 • Vacature in Word formaat of de link naar eigen site waar de vacature staat;
 • Logo in jpg;
 • Indien van toepassing ordernummer/opdrachtnummer t.b.v. factuur;
 • Factuur gegevens, incl. het mail adres waar de factuur naartoe gemaild kan worden.

Technische vacatures kosteloos op Techniekjobboard.nl
De meer technische vacatures plaatsen wij in de maanden februari en maart kosteloos op onze partner site TechniekJobBoard.nl.

Om hier gebruik van te maken hoef je geen beurs aanbieding af te nemen. Wij plaatsen maximaal 5 technische vacatures per bedrijf kosteloos op techniekjobboard.nl. Mail je technische vacatures direct naar info@techniekjobboard.nl

Indien je deze technische vacature(s) ook op onze partner sites wil plaatsen (watervacatures, h2owaternetwerk, techniekjobboard.nl), geldt bovenstaande beurs aanbieding.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met Tamara Bos via info@watervacatures.nl of bel 06-12065758.

Menu

Ontvang H2O-nieuws en watervacatures in je inbox

Schrijf je nu in en ontvang de nieuwste watervacatures en H2O-nieuws direct in je inbox!
Email address
Deze service wordt verzorgd door H2ONieuws