Prijzen en Mogelijkheden

Topvacature € 595,- excl. btwTopvacature_Watervacatures

Wij plaatsen de vacature op watervacatures.nl en op onze partners sites: h2owaternetwerk.nl, infrajobboard.nl, chemie-vacatures.nl en techniekjobboard.nl. Een Topvacature valt extra op omdat deze bovenaan de Home pagina op Watervacatures.nl, InfraJobBoard.nl en Chemie-vacatures.nl staat. Tevens zijn Topvacatures op iedere vacature pagina zichtbaar in de rechter kolom op deze vacaturesites. Een vacature staan online gedurende de periode dat ze vacant zijn. Indien er geen einddatum is, worden vacatures maximaal 60 dagen online geplaatst.

In de twee wekelijkse nieuwsbrief van H2O / KNW (met uitzondering in de kerst- en zomervakantie, dan verschijnt de nieuwsbrief 1x per week) wordt een Topvacature 4 weken achtereenvolgend gepresenteerd met functietitel, logo, korte functieomschrijving en link naar volledige vacature (zie afbeelding voor de positie van de Topvacatures). Topvacatures staan bovenaan in de nieuwsbrief (maximaal 9 vacatures per nieuwsbrief zodat ze goed opvallen). Na die 4 weken als Topvacature, plaatsen we de vacature als standaardvacature in de nieuwsbrief, net zolang tot de sluitingsdatum van de vacature is. Uiteraard plaatsen we de vacature door op social media via diverse eigen kanalen en op kanalen van partners.

Standaardvacature € 495,- excl. btwStandaardvacature_Watervacatures

Wij plaatsen de vacature op watervacatures.nl en op onze partners sites: h2owaternetwerk.nl, infrajobboard.nl, chemie-vacatures.nl en techniekjobboard.nl
Een vacature staan online gedurende de periode dat ze vacant zijn. Indien er geen einddatum is, worden vacatures maximaal 60 dagen online geplaatst.

Tevens plaatsen we de vacature met functietitel en link naar de volledige vacature gedurende de reactie termijn in de twee wekelijkse nieuwsbrief van H2O / KNW. (zie afbeelding voor de positie van de Standaardvacatures). Deze nieuwsbrief verschijnt iedere dinsdag en donderdag (met uitzondering in de kerst- en zomervakantie, dan verschijnt de nieuwsbrief 1x per week). Standaard vacatures staan onderin de nieuwsbrief. Uiteraard plaatsen we de vacature door op social media via diverse eigen kanalen en op kanalen van partners.

Watervacatures.nl heeft samen met onze partners het grootste bereik binnen de Water en GWW sector!

Bereik H2o KNW InfraJobBoard

Een Water en/of GWW vacature plaatsen? Neem dan even contact met ons op:
Tamara Bos, Tel: 070-2228351 of 06-12065758, E-mail : info@watervacatures.nl

Meerdere vacatures afnemen (pakket korting)

Indien je meerdere vacatures in 1 keer wil afnemen, bijvoorbeeld als je weet dat je jaarlijks meer vacature plaatsingen hebt, ontvang je extra korting. Wij bieden al pakketjes aan vanaf 3 vacature plaatsingen. Vraag even naar de mogelijkheden, dan maken we een passende offerte.

Vacature aanleveren:

  • In Word formaat;
  • Logo in jpeg;
  • Factuur gegevens (eventueel met orderbonnummer indien daarmee gewerkt wordt);
  • E-mail adres waar de factuur naartoe gemaild kan worden;
  • Graag horen we tevens of het om een Standaard of Topvacature plaatsing gaat.

Een vacature plaatsen wij binnen een aantal uur, uiterlijk binnen 1 werkdag.

Ook voor multiposters

Ook als je als multiposter voor meerdere organisaties werkt, kan je eenvoudig vacatures bij ons plaatsen op naam van je klant. Vraag even naar de mogelijkheden.

Een Water en/of GWW vacature plaatsen? Neem dan even contact met ons op:
Tamara Bos, Tel: 070-2228351 of 06-12065758, E-mail : info@watervacatures.nl

keyboard_arrow_up

Ontvang H2O-nieuws en watervacatures in je inbox

Schrijf je nu in en ontvang de nieuwste watervacatures en H2O-nieuws direct in je inbox!
Email address
Deze service wordt verzorgd door H2ONieuws