Wat is watervacatures?

Watervacatures.nl heeft samen met haar partners het grootste bereik in de watersector.

We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector. Middels eigen websites, partner sites nieuwsbrieven, social media, vakblad/magazine, apps, werk- en beleidsgroepen, bijeenkomsten, beurzen en evenementen bereiken we zowel de actief werkzoekenden, maar ook de latent geïnteresseerden.

We richten ons op en bereiken waterprofessionals in de gehele sector zoals drinkwaterbedrijven, water,- en hoogheemraadschappen, rioleringsbedrijven, overheid, gemeenten, provincies, industriëlebedrijven, watertechnologiebedrijven, ingenieursbureaus, universiteiten, kennisinstellingen en politiek.

Watervacatures.nl is de online vacaturebank voor de gehele watersector op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures.

Vacatures staan online gedurende de periode dat ze vacant zijn. Indien er geen einddatum is, worden vacatures maximaal 60 dagen online geplaatst.

We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot, krachtig en breed netwerk. Dit heeft als voordeel dat een vacature op een snelle en gemakkelijke manier een grote doelgroep bereikt.

Dé plek dus om jouw vacature(s) onder de aandacht te brengen!

Een vacature plaatsen? Of wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op: Tamara Bos, Tel: 070-2228351 of 06-12065758, E-mail : info@watervacatures.nl

Onze eigen sites en Partnernetwerk

Watervacatures.nl werkt samen met (vacatures worden hierop doorgeplaatst):

H2OH2o100procentwater

H2O is een uitgave van KNW Waternetwerk. Onder H2O media vallen het vakblad H2O, kennismagazine Water Matters en H2O Online met website en de digitale nieuwsbrief H2O-nieuws, met nieuws, vakartikelen, vacatures, activiteiten, agenda en waterblogs. H2O is bestemd voor waterprofessionals in de hele waterketen.
Iedere dinsdag en donderdag verschijnt de nieuwsbrief van H2O / KNW.

Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW)KNW

Het Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in Nederland dat het uitwisselen van kennis, kunde en ervaring stimuleert en zo meer samenhang in de watersector wil creëren. KNW streeft naar meer verbinding tussen praktijk en theorie, tussen werkvloer en management, beleid en uitvoering, tussen nationaal en internationaal en tussen jong en oud. Met haar activiteiten wil KNW meer jongeren aantrekken en de versnippering en vergrijzing in de watersector tegengaan en daarnaast bruggen slaan naar sectoren die te maken hebben met water. Omdat het een onafhankelijke vereniging is, kan het actuele onderwerpen objectief aankaarten.
Iedere dinsdag en donderdag verschijnt de nieuwsbrief van H2O / KNW.

InfraJobBoard.nlInfraJobBoard

InfraJobBoard.nl is de online vacaturebank voor Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW,  Infra, Water) op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures. Meer weten hierover? Neem contact op: info@infrajobboard.nl, 06-12065758 of 070-2228351

TechniekJobBoard.nlTechniekJobBoard

TechniekJobBoard.nl is de online vacaturebank voor technici op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele Technische vacatures in de breedste zin van het woord in alle vakgebieden. Neem contact op: info@techniekjobboard.nl, 06-12065758 of 070-2228351


Chemie-vacatures.nlchemie-vacatures logo Watervacatures

Chemie-vacatures.nl is de online vacaturebank voor de chemie op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures. Meer weten hierover? Neem contact op: info@chemie-vacatures.nl, 06-12065758 of 070-2228351

Aqua Nederland Vakbeurs en Rioleringsvakdagen / Aqua NederlandVakbeursAquaNederland

De vakbeurs voor de gehele waterketen. Aqua Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Tijdens Aqua Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.

Al jaren werken wij samen met de Aqua Nederland vakbeurs. Vacatures presenteren wij op de beurs middels een vacaturewand, of op een groot beeldscherm met touch screen op een prominente plek (bijvoorbeeld bij de fitterijwedstrijden of op de vacatureplaza). Ook presenteren wij vacatures in onze flyer, welke liggen bij de entree, maar ook op de vacatureplaza en in de stand van H20 / KNW.

Hieronder een aantal uitgelichte beurs impressies van afgelopen jaren:

Watervacatures Vacature folder Aqua Nederland 2023Aqua Nederland 2023Aqua Nederland 2023.Vacature presentatie Aqua Nederland 2023

 

Een vacature plaatsen? Of wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op: Tamara Bos, Tel: 070-2228351 of 06-12065758, E-mail : info@watervacatures.nl

keyboard_arrow_up

Ontvang H2O-nieuws en watervacatures in je inbox

Schrijf je nu in en ontvang de nieuwste watervacatures en H2O-nieuws direct in je inbox!
Email address
Deze service wordt verzorgd door H2ONieuws