over-ons-header

Over ons

Watervacatures.nl helpt je om de juiste kandidaat te vinden!

Watervacatures.nl is de online vacaturebank voor de gehele water sector op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures. Wij helpen je om de juiste kandidaat te vinden. We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot, krachtig en breed netwerk. Door dit samen te delen en samen betrokken te zijn, bereiken we het beste kwaliteit. Door op deze wijze te werken maken wij echt het verschil in de markt. We bereiken zowel de actief werkzoekenden, maar ook de latent geïnteresseerden.

Watervacatures.nl heeft samen met haar partners het grootste bereik in de watersector. 

We richten ons op en bereiken waterprofessionals in de gehele sector zoals drinkwaterbedrijven, water,- en hoogheemraadschappen, rioleringsbedrijven, overheid, gemeenten, provincies, industriëlebedrijven, watertechnologiebedrijven, ingenieursbureaus, universiteiten, kennisinstellingen en politiek.

Over ons

Ons specialisme is het ondersteunen in de verspreiding van vacatures binnen de juiste doelgroepen. Door eigen sites, social media en via onze partners bereiken we kandidaten in diverse sectoren zoals Water, Infrastructuur, Grond,- Weg,- Waterbouw (GWW), Chemie en Techniek.

Met meer dan 14 jaar aantoonbare ervaring in het opzetten, onderhouden en verkopen/plaatsen van vacatures op vacaturesites, nieuwsbrieven, magazines, social media en vak gerelateerde beurzen/evenementen, ben je bij ons verzekerd van de juiste kennis van doelgroep en branche!

Wij werken samen met diverse partijen die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en onderhouden van vacaturewebsites. Zij ondersteunen ons o.a. in SEO, hosting, websitebouw, onderhoud, technische functionaliteiten en verdere uitbreiding en ontwikkeling.

Wij zijn zeker geen standaard vacaturebank met standaard oplossingen. Door goed te luisteren en door te vragen is het voor ons mogelijk om tijdens een gesprek samen tot het juiste antwoord te komen. Samen met de klant een goed voorstel ondertekenen, waar beiden zich goed bij voelen geeft ons een voldaan gevoel.

Dè plek dus om jouw vacature(s) onder de aandacht te brengen!

Prijzen zijn Exclusief 21% BTW.

Vacatures worden door ons met persoonlijke aandacht geplaatst waarmee we al het werk uit handen nemen, zonder extra kosten. Deze service vinden wij erg belangrijk. Zo staan alle teksten, logo’s en kleuren altijd goed en in het juiste formaat, ook bij onze partners.

Als je een vacature rechtstreeks via ons plaatst, profiteer je van:

 • Gemak: Je hoeft alleen maar je vacature naar ons te mailen en wij regelen de rest. We nemen al het werk uit handen.
 • Persoonlijk contact: Je hebt direct contact met ons, zonder tussenpersonen. Zo kunnen we snel schakelen en je vragen beantwoorden.
 • Kwaliteit: Wij zorgen ervoor dat je vacature binnen enkele uren online staat, met een correcte weergave van teksten, afbeeldingen/logo’s op alle kanalen (nieuwsbrieven, social media, websites, flyers, beurzen etc.). Je ontvangt altijd een mailbevestiging met link.
 • Prijs: Wij hanteren eerlijke en heldere prijzen, met aantrekkelijke kortingen bij pakket afname.
 • Speciale aanbiedingen: Speciale beurs aanbiedingen kosteloos of tegen hoge korting. (Dit geldt niet voor multiposters/bureaus als tussenpersoon).
 • Flexibiliteit: Als je vacature niet goed loopt, kunnen we je snel iets extra’s bieden.
 • Zichtbaarheid: Wij delen je vacature extra (wekelijks) op LinkedIn, met relevante hashtags voor meer bereik. We maken ook gratis een uitgelichte afbeelding voor je vacature, zodat deze extra opvalt (zie afbeeldingen hieronder). (Dit doen wij niet voor multiposters of bureaus als tussenpersoon).

Kortom, als je een vacature rechtstreeks via ons plaatst, bespaar je tijd, geld en moeite, en vergroot je de kans op het vinden van de juiste kandidaat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

LinkedIn netwerk

Vanwege het grote persoonlijke LinkedIn netwerk van Tamara Bos (meer dan 6.000 volgers die met name werkzaam zijn in de vakgebieden, water, GWW, infra, chemie en techniek), is er een enorm bereik. Vacatures worden daarom veel gezien en gedeeld. Voel je vrij om een connectie verzoek via LinkedIn te doen.

Onze eigen- en partner sites

Door eigen websites, social media en via onze partners kunnen we de vacatures in alle netwerken verspreiden. Onze partners doen dit bijvoorbeeld via hun eigen website, vacaturesite, nieuwsbrieven, social media, vakblad/magazine, apps, werk- en beleidsgroepen, bijeenkomsten, beurzen en evenementen.

Afhankelijk van de vakgebieden, opleidingsniveau, ervaringsniveau, provincie, e.d. wordt bepaald op welke sites en partner sites we de vacature weergeven.

Aanleveren van een vacature

Stuur ons een email naar info@watervacatures.nl met onderstaande gegevens:

 • Geef jouw keuze aan standaard- of topvacature;
 • Vacature in Word formaat;
 • Logo in .jpg;
 • Sollicitatie url en/of e-mail adres waar de sollicitant de sollicitatie naartoe moet sturen/mailen;
 • Indien van toepassing een ordernummer/opdrachtnummer t.b.v. factuur;
 • Factuur gegevens, incl. het mail adres waar de factuur naartoe gemaild kan worden.

Deze mail dient tevens als jouw opdrachtbevestiging naar ons.

Via de “Bestel direct” button kan je ook jouw vacature aanvraag indienen. Vul de gegevens in en verstuur het formulier.

Zodra wij alles compleet binnen hebben gekregen, plaatsen wij jouw vacature binnen enkele uren, uiterlijk binnen 1 werkdag. Je ontvangt altijd een mailtje van ons, zodra jouw vacature online staat.