onze-websites-en-partners-header

Onze websites en partners

Onze eigen websites

Watervacatures.nl
Watervacatures.nl heeft samen met haar partners het grootste bereik in de watersector. 

We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector. Middels eigen websites, partner sites nieuwsbrieven, social media, vakblad/magazine, apps, werk- en beleidsgroepen, bijeenkomsten, beurzen en evenementen bereiken we zowel de actief werkzoekenden, maar ook de latent geïnteresseerden.

We richten ons op en bereiken waterprofessionals in de gehele sector zoals drinkwaterbedrijven, water,- en hoogheemraadschappen, rioleringsbedrijven, overheid, gemeenten, provincies, industriëlebedrijven, watertechnologiebedrijven, ingenieursbureaus, universiteiten, kennisinstellingen en politiek.

Watervacatures.nl is de online vacaturebank voor de gehele watersector op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures.

Meer weten hierover? Neem contact op: info@watervacatures.nl, 06-12065758 of 070-2228351

InfraJobBoard.nl
InfraJobBoard.nl is de online vacaturebank voor de Grond-, Weg- en Waterbouw, Infrastructuur, Civiele Techniek en Mobiliteit op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures. Meer weten hierover? Neem contact op: info@infrajobboard.nl, 06-12065758 of 070-2228351

Chemie-vacatures.nl
Chemie-vacatures.nl is de online vacaturebank voor de chemie op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures. Meer weten hierover? Neem contact op: info@chemie-vacatures.nl, 06-12065758 of 070-2228351

TechniekJobBoard.nl
TechniekJobBoard.nl is de online vacaturebank voor technici op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele Technische vacatures in de breedste zin van het woord in alle vakgebieden. Meer weten Hierover? Neem contact op: info@techniekjobboard.nl, 06-12065758 of 070-2228351

Watervacatures.be
Watervacatures.be is de online vacaturebank voor de gehele watersector in België op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele Water vacatures in de breedste zin van het woord in alle vakgebieden. Meer weten hierover? Neem contact op: info@watervacatures.nl, 06-12065758 of 070-2228351

Onze Partners

H2O
H2O is een uitgave van KNW Waternetwerk. Onder H2O media vallen het vakblad H2O, kennismagazine Water Matters en H2O Online met website en de digitale nieuwsbrief H2O-nieuws, met nieuws, vakartikelen, vacatures, activiteiten, agenda en waterblogs. H2O is bestemd voor waterprofessionals in de hele waterketen.

Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW)
Het Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in Nederland dat het uitwisselen van kennis, kunde en ervaring stimuleert en zo meer samenhang in de watersector wil creëren. KNW streeft naar meer verbinding tussen praktijk en theorie, tussen werkvloer en management, beleid en uitvoering, tussen nationaal en internationaal en tussen jong en oud. Met haar activiteiten wil KNW meer jongeren aantrekken en de versnippering en vergrijzing in de watersector tegengaan en daarnaast bruggen slaan naar sectoren die te maken hebben met water. Omdat het een onafhankelijke vereniging is, kan het actuele onderwerpen objectief aankaarten.

Recruitment Marketeers
Recruitment Marketeers zijn dé professionals op het gebied van recruitment marketing en arbeidsmarktcommunicatie. Recruitment Marketeers zorgt ervoor dat kandidaten via de juiste kanalen bereikt worden met content die aanzet tot actie. Tevens werken zij aan jouw werkgeversmerk en conversie-optimalisatie voor de groei van jouw organisatie. Door jarenlange ervaring weten zij wat wel en niet werkt. Omdat Recruitment Marketeers continue op de hoogte is van de nieuwste technologische ontwikkelingen, lopen zij altijd voorop. De geboden oplossingen zijn data gedreven, cross-mediaal en innovatief. Jouw campagne krijgt net dat extra zetje richting de ideale kandidaat!

Aqua Nederland 
De vakbeurs voor de gehele waterketen. Aqua Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Tijdens Aqua Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht. Al jaren werken wij samen met de Aqua Nederland vakbeurs. Vacatures presenteren wij op de beurs middels een vacaturewand, of op een groot beeldscherm met touch screen op een prominente plek (bijvoorbeeld bij de fitterijwedstrijden of op de vacatureplaza). Ook presenteren wij vacatures in onze flyer, welke liggen bij de entree, maar ook op de vacatureplaza en in de stand van H20 / KNW.

Hieronder een aantal uitgelichte beurs impressies van afgelopen jaren:

Aqua-Nederland-2023.jpg

Zie hieronder de afbeeldingen van onze flyer tijdens de beurseditie 2024:

Beursfolder 2024
Beursfolder 2024
beursfolder 2024
Beursfolder 2024

Zie hieronder de afbeeldingen van onze flyer tijdens de beurseditie 2023:

Beursfolder 2023
Beursfolder 2023
Beursfolder 2023

Voor de overige beurzen zullen we apart communiceren wat per beurs de mogelijkheden zijn.