Commerciële projectleider plannen en contracten waterbeheer
Als projectleider ga je bij Arcadis (Arnhem) aan de slag met vraagstukken in de planvormings- en ontwerpfase gericht op gebiedsontwikkeling in het landelijk gebied.

Klik hier voor meer informatie over vacature Commerciële projectleider plannen en contracten waterbeheer bij Arcadis Nederland in Arnhem
Manager Bedrijfsbureau Drinkwaterproductie
Als Manager Bedrijfsbureau Productie heb je een integrale verantwoordelijkheid; je maakt deel uit van het sectormanagement én je geeft leiding aan ongeveer 25 medewerkers van Bedrijfsbureau Productie.

Klik hier voor meer informatie over vacature Manager Bedrijfsbureau Drinkwaterproductie bij Brabant Water in Breda
Key Account Engineer
Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoop van wateranalyse-apparatuur bij een aantal grote Key Accounts in Nederland.

Klik hier voor meer informatie over vacature Key Account Engineer bij HACH in Tiel
Procesvoerder Centrale Proceskamer
Ben jij de regisseur die op afstand zorgt voor schoon water? Het team bedienen (20 fte) waarin jij komt werken heeft de taak om de bedrijfsvoering van zuiveren zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Klik hier voor meer informatie over vacature Procesvoerder Centrale Proceskamer bij Hoogheemraadschap van Rijnland in Leiden
Vakgroepleider stedelijk water
Het werkgebied stedelijk water groeit en is in beweging door de klimaatadaptie. We zoeken een leidinggevende adviseur met veel kennis en ervaring.

Klik hier voor meer informatie over vacature Vakgroepleider stedelijk water bij Wareco Ingenieurs in Amstelveen, Deventer
Zoek in 27 vacatures:  
Algemeen nieuws

22.02.2017 Ben jij klaar voor jouw start in de watersector?

Kom dan 23 maart 2017 naar het Young Professional Career Event op de Aqua Nederland vakbeurs. Je krijgt de laatste arbeidsmarktinformatie. Je kunt kennis maken met werkgevers en er is een carrièreroute op de beursvloer. Hier kun je stages, afstudeeropdrachten of jouw eerste baan vinden. Uiteraard krijg je ook tips en tricks om je goed te presenteren tijdens de carrièreroute.

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO