Technisch verkoper voor proces-/koelwaterbehandeling
Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het gericht acquisitie voeren en verkopen van individueel ontworpen maar in hoge mate gestandaardiseerde waterbehandelingstechniek aan klanten met open natte gebouw-gebonden koeltorens.

Klik hier voor meer informatie over vacature Technisch verkoper voor proces-/koelwaterbehandeling bij Holland Water in Driebergen
Commerciële projectleiders water in groene ruimte
Arcadis zoekt meerdere commerciële projectleiders water in groene ruimte. De focus ligt op het terrein van inrichting en gebiedsplannen binnen het werkveld water (planvorming en ontwerp), gerelateerd aan de opgaven KRW, waterbeheersing, dijken/keringen (HWBP en regionale keringen) natuurontwikkeling en de PAS opgaven.

Klik hier voor meer informatie over vacature Commerciële projectleiders water in groene ruimte bij Arcadis Nederland in In overleg (Arnhem, Assen, Den Bosch of Amsterdam (Sloterdijk))
Technisch Commercieel Projectleider
Ben jij een technisch commercieel projectleider en heb jij ervaring met riooltechnische installaties waaronder gemalen?

Klik hier voor meer informatie over vacature Technisch Commercieel Projectleider bij Sencon BV in Landelijk
Adviseur civiele techniek
Je hebt de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden van de uitvoering van projecten op het gebied van stedelijk waterbeheer en bouwrijp maken.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur civiele techniek bij Wareco Ingenieurs in Amstelveen, Deventer
Sales Manager Waterbehandeling
Invent zoekt een technisch commerciële Sales Manager voor de Benelux markt in het werkveld Communaal en industiël proceswater- en afvalwaterbehandeling

Klik hier voor meer informatie over vacature Sales Manager Waterbehandeling bij INVENT in Antwerpen, Rotterdam
Senior adviseur stedelijk water
Wareco is op zoek naar een ervaren en klantgerichte Senior adviseur stedelijk water. Met jouw ervaring willen we verder groeien en onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

Klik hier voor meer informatie over vacature Senior adviseur stedelijk water bij Wareco Ingenieurs in Amstelveen, Deventer
Zoek in 28 vacatures:  
Algemeen nieuws

22.02.2017 Ben jij klaar voor jouw start in de watersector?

Kom dan 23 maart 2017 naar het Young Professional Career Event op de Aqua Nederland vakbeurs. Je krijgt de laatste arbeidsmarktinformatie. Je kunt kennis maken met werkgevers en er is een carrièreroute op de beursvloer. Hier kun je stages, afstudeeropdrachten of jouw eerste baan vinden. Uiteraard krijg je ook tips en tricks om je goed te presenteren tijdens de carrièreroute.

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO