Procesvoerder Centrale Proceskamer
Ben jij de regisseur die op afstand zorgt voor schoon water? Het team bedienen (20 fte) waarin jij komt werken heeft de taak om de bedrijfsvoering van zuiveren zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Klik hier voor meer informatie over vacature Procesvoerder Centrale Proceskamer bij Hoogheemraadschap van Rijnland in Leiden
Junior projectleider watermanagement
Als junior projectleider watermanagement bij Arcadis Amsterdam ga je aan de slag met projectleiderstaken, zoals calculaties, projectrisico’s en rapportages. In ons team kan jij je zelf breed ontwikkelen afhankelijk van waar je interesse ligt.

Klik hier voor meer informatie over vacature Junior projectleider watermanagement bij Arcadis Nederland in Amsterdam
Getalenteerde AM Consultants
Wil jij je kennis en talenten inzetten om aansprekende verbeteringen te realiseren op het gebied van Asset Management bij Quasset?

Klik hier voor meer informatie over vacature Getalenteerde AM Consultants bij Quasset in Hilversum
Vakgroepleider stedelijk water
Het werkgebied stedelijk water groeit en is in beweging door de klimaatadaptie. We zoeken een leidinggevende adviseur met veel kennis en ervaring.

Klik hier voor meer informatie over vacature Vakgroepleider stedelijk water bij Wareco Ingenieurs in Amstelveen, Deventer
Zoek in 18 vacatures:  
Algemeen nieuws

22.02.2017 Ben jij klaar voor jouw start in de watersector?

Kom dan 23 maart 2017 naar het Young Professional Career Event op de Aqua Nederland vakbeurs. Je krijgt de laatste arbeidsmarktinformatie. Je kunt kennis maken met werkgevers en er is een carrièreroute op de beursvloer. Hier kun je stages, afstudeeropdrachten of jouw eerste baan vinden. Uiteraard krijg je ook tips en tricks om je goed te presenteren tijdens de carrièreroute.

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO