Watervacatures

Maak optimaal gebruik van de zomerperiode bij het werven van werknemers!

Wij raden aan om de zomerperiode juist te benutten voor het plaatsen van vacatures. Dit is een bijzonder gunstige tijd om geschikte kandidaten te vinden. Waarom? Veel werkzoekenden, latent geïnteresseerden en net afgestudeerden hebben meer vrije tijd. Ook al gaan velen op vakantie, vrijwel niemand laat zijn of haar mobiele telefoon thuis.

Talenten die jij zoekt, gebruiken deze periode om hun huidige baan te evalueren en na te denken over hun toekomst. Dit leidt tot een toename in het gebruik van het internet, waaronder vacaturebanken zoals Watervacatures.nl en social media kanalen. Zelfs latent geïnteresseerden worden in deze periode meer en spontaan getriggerd om naar nieuwe kansen te kijken. Vooral net afgestudeerden en schoolverlaters, die vaak direct na de zomervakantie willen beginnen aan hun eerste baan, zijn actief op zoek.

Benut de zomerstop van andere bedrijven in jouw voordeel! Door juist nu jullie vacature uit te zetten, valt jullie aanbod meer op. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het plaatsen van vacatures, want wij kennen geen zomerstop.

Door de krachten van gerichte recruitment marketing, arbeidsmarktcommunicatie, technologische innovatie en sectorspecifieke expertise, creëren we samen met onze partner Recruitment Marketeers een stroom aan mogelijkheden voor zowel werkgevers als werkzoekenden in de watersector.

Neem contact met ons op om jullie wervingsstrategie te optimaliseren. Watervacatures.nl, Tamara Bos, info@watervacatures.nl

#vacature #vacatures #zomerstop #jobalert #nieuwebaan #solliciteren #werkgevers #werkzoekenden

Watervacatures.nl