waterschap Rijn en IJssel Watervacatures.nl

Waterschap Rijn en IJssel

Waterschap Rijn en IJssel

Doetinchem

Over Waterschap Rijn en IJssel

Over ons waterschap

We zorgen voor veilig en schoon water. Ook zorgen we ervoor dat het niet te droog en niet te nat is. Zodat je veilig kunt werken, wonen en ontspannen.

Wat doen we allemaal?

We houden het (grond)water op peil en zuiveren het rioolwater. Ook zorgen we voor schoon water in beken, sloten en rivieren.

Klimaatverandering

Klimaatverandering zorgt voor hoosbuien of lange periodes van droogte. Dat kan schade of overlast veroorzaken. Wij spelen in op de gevolgen van klimaatverandering. Dat doen we altijd samen met omwonenden of andere betrokkenen.

Waar werken wij?

Wij werken in Oost-Gelderland, het zuiden van Overijssel en het zuidoosten van de Veluwe. In ons waterschap stromen honderden beekjes, sloten en kanalen. Deze stromen via de grotere beken en kanalen naar de Rijn en de IJssel.

De legger

Alle beken, sloten, dijken en vijvers staan op kaarten. Zo weten we precies waar ze liggen en hoe breed en diep ze zijn. Al deze kaarten samen noemen we de legger. Naar de legger.

Werken bij Waterschap Rijn en IJssel

Zoek je een uitdagende baan waarbij je écht iets betekent voor je omgeving? Ben je betrokken en deskundig? Dan is werken, een traineeship of stagelopen bij Waterschap Rijn en IJssel in Doetinchem vast iets voor jou.

Kom ook bij ons werken

Contact Info

Website https://www.wrij.nl/vacatures

Vacatures bij Waterschap Rijn en IJssel