Wateropleidingen logo InfraJobBoard

Wateropleidingen

Wateropleidingen

Nieuwegein

Over Wateropleidingen

Over Wateropleidingen

Praktijkgerichte waterkennis op een hoger peil brengen

Nederland is door zijn bijzondere ligging een echt waterland. Ons land staat daarom wereldwijd hoog aangeschreven om zijn waterkennis. Gepassioneerde en goed opgeleide professionals maken het verschil in de watersector en vormen daardoor het ‘Human capital’ voor Nederland als waterland. Wateropleidingen is dé onafhankelijke en innovatieve vakopleider voor de watersector in Nederland die praktijkgerichte en actuele waterkennis op een hoger peil brengt.

Missie

We bouwen vol passie mee aan een goede toekomst van de watersector. We zetten ons elke dag in voor de kwaliteit van inspirerende opleidingen. Praktijkgericht en actueel. Vakmanschap in de watersector naar een hoger peil brengen. Daar doen we het voor.

Voor en door waterprofessionals

In 1994 zijn we opgericht door een aantal waterorganisaties. Onze wortels liggen dus in de watersector zelf. Wateropleidingen staat voor:

  • Vakkennis: dé vakopleider voor de watersector,
  • Praktijkervaring: docenten zijn deskundigen uit het werkveld.
  • Actualiteit: trends en ontwikkelingen worden vertaald naar het cursusaanbod.
  • Flexibiliteit: individuele begeleiding van deelnemers en maatwerk voor organisaties.

Opleidingsconcept

Onze opleidingen zijn praktijkgericht. Het toepassen van kennis en vaardigheden in de dagelijkse werkpraktijk staat centraal en vormt het uitgangspunt voor onze visie op leren. We passen blended learning toe in de opleidingen voor een optimaal leerrendement. Boeiende lesdagen in combinatie met een digitale leeromgeving. Via deze leeromgeving oefen je met de lesstof en deel je kennis. Tijdens de lessen ligt de nadruk op de praktijk en het toepassen van kennis en vaardigheden.

Industry Type: TopBedrijf

Contact Info

Website https://www.wateropleidingen.nl/

Vacatures bij Wateropleidingen