VDH logo InfraJobBoard

VDH Watertechnology

VDH Watertechnology

Scherpenzeel

Over VDH Watertechnology

VDH Watertechnology is een bekende organisatie op het gebied van chloorelektrolyse. VDH Watertechnology is opgericht in 1978. We hebben ons ontwikkeld tot een modern bedrijf met goed geoutilleerde R&D-, design-, productie- en salesafdelingen en zijn gespecialiseerd in chloorelektrolyse. Dankzij onze brede ervaring zijn we er in geslaagd om een aantal branchespecifieke oplossingen op de markt te brengen.

PROMINENT

Sinds 2008 maken we onderdeel uit van de . Dat stelt ons in de gelegenheid om onze service wereldwijd aan te bieden en integrale oplossingen te ontwikkelen die we “plug and play” aan onze klanten aanbieden. Door onze eigen kennis, ervaring en focus met die van ProMinent te combineren kunnen we de toegevoegde waarde voor u vergroten en u de beste manier bieden voor de van desinfectie van uw proces. We durven u daarom uit te dagen: vertel ons uw desinfectiebehoeften en wij stellen al onze kennis en vaardigheden ter beschikking om u te verrassen met de best mogelijke oplossing.

Daag ons uit; vertel ons uw desinfectie probleem dan zetten wij al onze kennis en ervaring in om voor u de best mogelijke oplossing te ontwikkelen.

VDH watertechnology is een groeiend bedrijf dat kansen biedt aan haar medewerkers. Van R&D tot productie, marketing, sales. De competenties en achtergrond die onze medewerkers inbrengen zijn zeer divers.

We zijn voortdurend op zoek naar talent met technische vaardigheden, een probleemoplossende aanpak en het vermogen om verantwoordelijkheid te dragen en te handelen. We kijken ernaar uit om van u te horen!

Contact Info

Website https://www.vdhwater.nl/werken-bij

Vacatures bij VDH Watertechnology