Royal HaskoningDHV Watervacatures.nl

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV

Over Royal HaskoningDHV

Over ons

Royal HaskoningDHV is al 140 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement.Met onze expertise, partnerships en innovaties dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger.

We zijn koploper in innovatie en duurzame ontwikkeling. Vanuit onze vestigingen in meer dan 20 landen werken 6.000 professionals aan projecten in meer dan 140 landen. Wereldwijd ontwikkelen we samen met klanten, partners en kennisinstellingen toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie.

Het verbinden van mensen is ons verleden en onze toekomst. We zijn verbonden door een passie voor projecten die ertoe doen, door oplossingen die verder gaan dan de vraag van onze klant. Wij willen bijdragen aan een betere samenleving, een duurzamere toekomst realiseren voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat noemen we: ‘enhancing society together’.

Integriteit

Royal HaskoningDHV is een organisatie die wereldwijd projecten uitvoert, binnen verschillende culturen, sociale omstandigheden en bedrijven. Wij zijn open en eerlijk in ons handelen en in onze zakelijke contacten, met respect voor de wetten en gebruiken van de landen waarin wij actief zijn. Fatsoenlijk gedrag en integriteit zijn een onderdeel van onze cultuur, geworteld in onze missie, visie en kernwaarden. Dit is vastgelegd in onze Global Code of Business Principles die, samen met ons Integrity Management System en Compliance Program, ons gedrag bepaalt en stuurt.

Let’s enhance society together!

Elke dag werken we aan oplossingen voor complexe, maatschappelijke uitdagingen. Zowel lokaal als wereldwijd. En dit doen we samen. Want alleen door de kennis, ervaring en het talent van onze collega’s zijn wij in staat om te werken aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst. Hier wil jij toch ook aan bijdragen?

Industry Type: TopBedrijf

Vacatures bij Royal HaskoningDHV