Nobian logo Chemie-vacatures.n

Nobian

Nobian

Over Nobian

Chemie waar je op kunt bouwen

Over ons

Een Europese leider in essentiële chemie

Nobian is een Europese leider in de productie van zout, essentiële chemicaliën en energie voor industrieën, variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutische producten en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken, blinken wij uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chlooralkali, chloormethanen en waterstof.

Wij hebben een sterke geschiedenis in zoutproductie, die meer dan 100 jaar teruggaat tot 1918, en wij hebben veel ervaring in ondergrondse energieopslag. Onze 1.600 medewerkers zetten zich elke dag in om veiliger, efficiënter en duurzamer te worden. Zo zorgen wij ervoor dat de essentiële producten van vandaag ons leven morgen blijven verrijken, met chemie waarop u kunt vertrouwen.

Voor management, klik hier

Relaties met investeerders

Blijf geïnformeerd

Investeerders die meer informatie willen over investeren in Nobian, kunnen contact opnemen met onze afdeling Investor Relations.

We beoordelen en rapporteren over onze ESG-prestaties (environment, social and governance) via EcoVadis, de wereldleider op het gebied van duurzaamheidsbeoordelingen van bedrijven. Nobian heeft van EcoVadis voor het tweede achtereenvolgende jaar een platina beoordeling gekregen voor zijn duurzaamheidsprestaties. Vorig jaar kreeg Nobian ook een EcoVadis Platinum-rating. Nobian scoorde 80 van de 100 punten en behield daarmee zijn positie in de top 1% van de meer dan 90.000 bedrijven die wereldwijd door EcoVadis worden beoordeeld.

EcoVadis stelt ons in staat om prestaties te meten, risico’s bloot te leggen en te identificeren waar en hoe we onze algehele ESG-impact kunnen verbeteren, om samen groener te groeien. Meer informatie op https://ecovadis.com

Carriere

Werk mee aan een duurzame toekomst

Help jij ons bouwen aan chemie, duurzaamheid, innovatie en het bouwen van nieuwe partnerships?

Nobian is altijd op zoek naar nieuw talent om onze producten te ontwikkelen, te maken en te verkopen en onze veiligheid en duurzaamheid verder te verbeteren.

Ga naar vacatures.

Contact Info

Website https://www.nobian.com/nl

Vacatures bij Nobian