KWT logo Watervacatures

KWT Waterbeheersing

KWT Waterbeheersing

Over KWT Waterbeheersing

 

Kwaliteits Waterbeheersing Techniek

Reeds sinds 1988 uw expert voor innovatieve watermanagement oplossingen

Ons klimaat verandert voortdurend en met steeds grotere en merkbare weersextremen zoals bijvoorbeeld stortbuien die alsmaar grotere hoeveelheden regen op een kortere tijdspanne weten te produceren. Bovendien zien we dit niet alleen bij oppervlaktewater maar ook bij de beheerste afvoer van afvalwater via rioleringsnetwerken zien we steeds nieuwe uitdagingen opduiken.

Als KWT denken wij gelukkig heel graag met onze klanten mee, om deze nieuwe uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. Samenwerken met KWT betekent samenwerken met een bekwame partner die inherent gaat en staat voor Kwaliteit Waterbeheersing en Techniek. Waterbeheersing zit ingebouwd in ons DNA en wij zijn hier uitermate trots op.

Teneinde waterstromen en waterpeilen te kunnen beheersen; ontwerpen en produceren wij voor onze klanten complete hoogkwalitatieve productlijnen zoals afsluiters en kleppen. De technologie en materiaaltoepassingen welke in onze hoogkwalitatieve producten gebruikt worden, hebben zich de afgelopen jaren ook steeds verder ontwikkeld.

KWT staat op de voorgrond als het gaat om productontwikkeling, engineering en fabricage en heeft bijvoorbeeld als eerste het materiaal HDPE geïntroduceerd in de markt. Wij ontwikkelen onophoudelijk nieuwe oplossingen met nieuwe materialen, voor ons klantenbestand. Heden kunnen we spreken van reeds meer dan 25.000 succesvol opgeloste uitdagingen bij klanten in zowel binnen- als buitenland.

Dit word gerealiseerd door onze mogelijkheid u meer dan 1.000 producten uit voorraad te kunnen leveren, maar ook steeds geheel volgens uw specificatie een nieuwe oplossing kunnen produceren. Dit kunnen wij dankzij onze eigen engineering-afdeling, productiefaciliteiten in Nederland en Bulgarije en met behulp van onze gedreven en ervaren medewerkers die elke dag hard werken om de vele kwalitatieve producten te produceren die nodig zijn om het alle mogelijke waters te reguleren.

Onderdeel van de Bergschenhoek Groep

Sinds 2007 maken wij onderdeel uit van de Bergschenhoek Groep BV. Ons, in 1988 opgerichte bedrijf, is binnen de groep verantwoordelijk voor de engineering, productie, levering en montage van waterbeheersingsproducten, waarbij wij ook uw project geheel van A tot Z kunnen bijstaan.

De vele oplossingen die wij vervaardigen, zijn bedoeld om waterstanden mee te reguleren hetzij door opstuwing met bijvoorbeeld een kantelstuw, maar ook door bijvoorbeeld een wandafsluiter of terugslagklep voor een opening te plaatsen. Voor de vervaardiging van deze producten gebruiken wij hoogwaardige materialen zoals HDPE, RVS of Super Duplex waarbij wij ook de nieuwste technologieën en materialen toepassen.

In onze jaren van bestaan hebben wij ons reeds meermaals kunnen bewijzen als een betrouwbare leverancier voor o.a. uitvoerende waterbeheersingsmaatschappijen, gemeenten, industrie en grond-, weg- en waterbouw zowel in binnen- als buitenland. Dit ondersteund door ons gedegen distributienetwerk in Europa, waarbij wij, volgens Internationale Normen met certificering volgens NEN en ISO 9001-2015, produceren.

Heeft u een water gerelateerde uitdaging, dan wel een peilbeheersings-vraagstuk of een andere vraagstuk? Wij staan u steeds graag bij om een voor u passende oplossing uit te werken.

Bedrijfsvideo

 

Vacatures bij KWT Waterbeheersing