Gemeente Harderwijk logo Watervacatures

Gemeente Harderwijk

Gemeente Harderwijk

Over Gemeente Harderwijk

Kies voor een baan die er écht toe doet

Als je kiest voor een baan bij gemeente Harderwijk, dan heb je niet alleen heel leuk en interessant werk. Je bent ook écht bezig met werk dat verschil maakt. Met werk waarmee je de lokale maatschappij een stukje mooier maakt. Zorgzamer. Veiliger. Toegankelijk voor iedereen. Socialer… Bij gemeente Harderwijk kies je voor een baan die er écht toe doet.

Gemeente Harderwijk als organisatie en werkgever

De gemeente Harderwijk is een vooruitstrevende gemeente. We streven naar een flexibele overheid die de samenleving faciliteert in plaats van reguleert. De ambtelijke organisatie is ingericht om in te spelen op de continue maatschappelijke veranderingen en past zich steeds aan.

Bij de gemeente Harderwijk werken ruim 300 inspirerende mensen met hart en ziel voor de inwoners, bedrijven en bezoekers. Dit zijn professionals die hebben gekozen voor een maatschappelijk betrokken baan met de vrijheid om hun ideeën en visie vorm te geven. We kennen flexibele werkplekken en -tijden en kijken graag samen met jou hoe jouw persoonlijke wensen en de organisatiebelangen zo goed mogelijk kunnen matchen. De gemeente investeert graag in jou om jouw talenten verder te ontwikkelen.

Onze visie

In alles wat wij doen streven wij naar de beste kwaliteit van dienstverlening. Wij laten dat zien door gastvrij, enthousiast en gedreven op vragen uit de Harderwijker samenleving in te spelen. Door samen te werken met onze samenleving, regiogemeenten en andere partners maken wij het verschil. Onze kernwaarden zijn: open, ondernemend en ontspannen.

Onze gemeente

Harderwijk. Een prachtige, historische Hanzestad met ongeveer 49.000 inwoners. Met de Veluwe in de voortuin en water in de achtertuin. Een knusse stad die bruist van gezelligheid en waar je culinair optimaal kunt genieten. Met een gloednieuwe boulevard en fijn stadstrand. Ook het mooie dorp Hierden hoort bij gemeente Harderwijk. Meer weten? Ga naar www.harderwijk.nl.

Contact Info

Website https://werkenbij.meerinzicht.nl/

Vacatures bij Gemeente Harderwijk