Gemeente Amsterdam logo Watervacatures

Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Over Gemeente Amsterdam

Over ons

Alles wat we doen, doen we voor de Amsterdammers. Dag in, dag uit werken we met meer dan 18.000 collega’s aan een betere stad voor bewoners, ondernemers en bezoekers. Dat doen wij niet alleen. Samen met betrokken bewoners, maatschappelijke instanties en externe partners pakken we iedere opgave in de stad aan.

Van het verbeteren van de (digitale) dienstverlening bij de Stadsloketten tot het organiseren van internationale evenementen zoals Amsterdam Dance Event. Van het bouwen aan een circulaire economie, waarin innovatie en duurzaamheid centraal staan tot de noodopvang voor vluchtelingen. Amsterdam is een stad van kansen en mogelijkheden, waarbij geen opgave te groot is.

Maatschappelijk betrokken

De stad vraagt om maatschappelijk betrokken talent met een frisse kijk op zaken. Professionals die voor hun mening durven opkomen en integer zijn, maar flexibiliteit is net zo belangrijk. Je moet je gemakkelijk kunnen aanpassen in jouw werkveld. Iedere vier jaar waait er een nieuwe wind vanuit de politiek en er zijn veel uiteenlopende belangen die regelmatig botsen. We moeten steeds sneller inspelen op vragen van bewoners en ondernemers. We proberen minder in regels te denken en meer in oplossingen.

Leren en ontwikkelen

We willen je de kans bieden om het beste voor de stad te doen en vinden het daarom belangrijk dat jij een leven lang kan leren. De stad in constant in beweging en daarom is het belangrijk om te investeren in jouw ontwikkeling. Ons opleidingscentrum biedt trainingen, maatwerk ontwikkeltrajecten en begeleiding in het werk, zodat jij jezelf kan blijven uitdagen. Binnen elk vakgebied zijn er mogelijkheden om jouw kennis en expertise te verbreden.

We vinden het belangrijk dat je een goede balans tussen werk en privé hebt. De gemeente Amsterdam beschikt over goede arbeidsvoorwaarden en naast jouw salaris, een Individueel Keuzebudget (IKB). Met dit budget kun je keuzes maken die passen bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Hart voor Amsterdam

Amsterdam ontwikkelt zich volop. De komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Jouw ideeën en jouw kennis kunnen we goed gebruiken. Wij zijn een flexibele werkgever die werkt voor de stad en haar bewoners, ondernemers en bezoeker. Met trots, maar vooral met een warm hart. Wil jij ook een steentje bijdragen? Bekijk onze vacatures en kom werken voor de gemeente Amsterdam.

Vacatures bij Gemeente Amsterdam