Brabant water logo Chemie-vacatures.nl

Brabant Water

Brabant Water

Over Brabant Water

De kerntaak van Brabant Water is het produceren en distribueren van drinkwater voor 2,6 miljoen Brabanders. Een prachtige taak, omdat drinkwater een belangrijke bijdrage levert aan de volksgezondheid en welvaart. Met ruim 900 medewerkers werken we met hart en ziel aan voldoende, betrouwbaar en duurzaam drinkwater.

Wie we zijn

Brabant Water is het duurzame drinkwaterbedrijf dat dag en nacht drink- en industriewater levert aan 2,6 miljoen inwoners en bedrijven in Brabant en een klein gedeelte van Zeeland. Water uit de beste bronnen, gelegen in prachtige natuurgebieden.

Als drinkwaterbedrijf is onze missie kristalhelder: Brabant Water levert drinkwater uit de beste bronnen. Met bijna 900 mensen zorgen we voor voldoende en betrouwbaar drinkwater voor heel Brabant. Onze klanten rekenen blindelings op ons. We doen ons werk met trots, vakmanschap en zorg voor mens, natuur en omgeving. Maar… we beseffen ons ook dat onze rol nog verder gaat. Met een duurzame watervoorziening van bron tot kraan voor ogen, willen we maatschappelijke waarde toevoegen voor huidige en toekomstige generaties. Bewust. Natuurlijk.

Daarom werk je bij Brabant Water

Samen met ruim 800 collega’s zorgen we ervoor dat 2,6 miljoen Brabanders dag en nacht betrouwbaar drinkwater uit de kraan krijgen. Water uit één van de bronnen gelegen in 1.600 hectare natuurgebied. Via een leidingnet van ruim 18.000 kilometer geleverd.  Water uit de kraan lijkt wel heel vanzelfsprekend, maar is eigenlijk heel bijzonder. Welke functie je bij Brabant Water ook hebt, je maakt deel uit van iets groters. Jouw werk is van groot belang.

Onze werksfeer

Trots op ons werk, trots op ons team, trots op ons product; die trots en energie zijn voelbaar in onze organisatie. Met elkaar bouwen we aan gezamenlijk succes, want samen bereiken we meer dan alleen. En onze kwaliteitsstandaard ligt hoog. Wat de bron is van ons succes? Goed werkgeverschap staat op de eerste plek. Dat betekent dat wij een werkomgeving bieden waar veilig werken de norm is. En dat we een werksfeer creëren waarin jij je prettig, veilig en op je gemak voelt.

Vacatures bij Brabant Water