Aquative logo Watervacatures

Aquative

Aquative

Over Aquative

Wij zijn Aquative

Aquative is dé specialist in drinkwaterinstallaties. Wij staan garant voor praktijkgerichte oplossingen op het gebied van beheer, risico-inventarisatie en onderhoud van drinkwaterinstallaties. Onze experts inspecteren, adviseren en nemen monsters bij opdrachtgevers in de retail, horeca en kantorensector. We zijn bijzonder gespecialiseerd in de zorgsector, zoals ouderen- en gehandicaptenzorg. Kortom: in grote organisaties met complexe gebouwen die een brede blik vragen op drinkwaterinstallaties, is onze service vaak erg welkom. We zijn bovendien uitgerust om (direct) technische aanpassingen uit te voeren en de drinkwaterinstallatie te optimaliseren. Klik hier als je meer wilt weten over Aquative?

Werken aan de veiligheid van de mens

Bij Aquative bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en heb je veel vrijheid. Wij vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat; daarom bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Wat ons werk zo uitdagend maakt? Wij werken aan de veiligheid van de mens, het gebouw en de installatie en dat geeft voldoening.

Omdat we elkaar ook graag op een andere manier leren kennen, organiseren we regelmatig gezellige – en soms spectaculaire! – teamuitjes. Zo hebben we al geracet op Zandvoort en offroad gereden in de Ardennen. Ga jij mee met ons volgende teamuitje?

Enthousiasme is de basis

Aquative is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Aquative zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.

Vacatures bij Aquative