Aqualysis logo Watervacatures

Aqualysis

Aqualysis

Zwolle

Over Aqualysis

Innovatie, Kwaliteit, Klantgericht

Wij zijn een geaccrediteerd (RvA L230), onafhankelijk en onpartijdig laboratorium. Met een team van enthousiaste en deskundige collega’s voeren wij hydrobiologisch, bacteriologisch en chemisch onderzoek uit en verrichten we diverse soorten veldwerkzaamheden en monsternemingen.

We werken volgens AS2000 en AS3000 waar dat is vereist. Onze monsternemers zijn ministerieel erkend. Naast professioneel en dienstverlenend zijn we innovatief. We ontwikkelen onze eigen analysemethoden en analyseapparatuur.

Vijf samenwerkende waterschappen

Aqualysis is een laboratorium met een volledige focus op de waterschapstaak die er voor de waterschappen is, ook in situaties waar urgentie is vereist.

Bij Aqualysis draait alles om samenwerken, kennis delen en kennis ontwikkelen. We zijn trots op onze rol als toonaangevend waterlaboratorium dat inzicht geeft in waterkwaliteit. Ons succes danken we aan de inzet van onze medewerkers met diverse specialismen.

Aqualysis voor een stage of afstuderen?

Ben je student MBO, HBO of WO en zoek je een uitdagende boeiende stageplek om je vaardigheden te ontwikkelen? Dan is Aqualysis de perfecte match voor jou. Bij ons krijg je de kans om passie voor wateronderzoek en waterkwaliteit om te zetten in praktijkervaring.

Samen

Bij Aqualysis kom je terecht in een plezierige dynamische werkomgeving waarbij we je aanmoedigen om ambitieus te zijn en vooruitstrevend te denken. Ook bieden we goede regelingen om de balans tussen werk en privé te waarborgen. Bij Aqualysis draait alles om betrokkenheid en de kracht van het team. Samen kunnen we meer bereiken.

Waterkwaliteit

Als je op zoek bent naar een organisatie waar je bijdraagt aan de waterkwaliteit nu en in de toekomst dan ben je bij Aqualysis aan het goede adres.

Werken bij Aqualysis?

Reageer spontaan door een e-mail te sturen naar vacature@aqualysis.nl en wie weet maak jij binnenkort al deel uit van ons team. Natuurlijk kun je ook reageren op een vacature. Wanneer er vacatures zijn, staan deze onderaan deze pagina.

Aqualysis voor een stage of afstuderen?

Ben je student MBO, HBO of WO en zoek je een uitdagende boeiende stageplek om je vaardigheden te ontwikkelen? Dan is Aqualysis de perfecte match voor jou. Bij ons krijg je de kans om passie voor wateronderzoek en waterkwaliteit om te zetten in praktijkervaring.

Mogelijkheden

Bij ons kun je een stageopdracht uitvoeren op het gebied van laboratoriumtechniek (anorganische chemie, organische chemie en biologie), waterbodembemonstering, veldwerk, bio-informatica en ICT.

Betrokkenheid

Tijdens je stageperiode bieden wij ruimte en ondersteuning om opdrachten uit te voeren. We betrekken je actief bij ons onderzoek en onze projecten waar je jouw kennis toepast en uitbreidt. We bieden een goede stagevergoeding en de kans om jezelf te bewijzen en verder te ontwikkelen in een stimulerende en professionele werkomgeving.

Kennisdelen

Onze professionals staan klaar om je te begeleiden en vragen te beantwoorden. We geloven in samenwerking, kennisontwikkeling en kennisdeling zodat jij en ook wij ons optimaal ontwikkelen.

Vacatures bij Aqualysis